Tillbehör

 

tillbehor-kleeblatt.jpg    tillbehor-centrumringar.jpg   tillbehor-mutter.jpg
Kleeblatt låsbultar
Med Kleeblatt har du fälglås i världsklass och stoppar effektivt tjuven från att sno dina fälgar. Pris: 350:- inkl moms per sats.
  Centreringsringar
Kallas även navringar eller distansringar och monteras i aluminiumfälgens navhål för att centrera fälgen vid montering. Pris: 75:- inkl moms styck.
  Bult och mutter
Vi säljer alla typer av bultar och muttrar till olika bilmodeller. Pris: från 25:- inkl moms styck.
 
tillbehor-autopark.jpg    tillbehor-rimrings.jpg    tillbehor-plastidip.jpg 

Autoparkmätare
Glömt p-skivan? Autoparkmätaren ordnar det åt dig genom att alltid visa korrekt tid när du parkerade bilen. Pris: 399:- inkl moms.

  Rimrings
Fälgskydds-styling som stoppar kantstötning. Finns i storlekar från 15" och upp till 20". 

Välj mellan tre olika färger. (Silver,röd och svart.)
Ring för pris!

  Plasti Dip
Superprodukten för bil, båt, industri och hemmafixaren. Ring för pris!
 
tillbehor-falgvax.jpg     SUPER_FLG_NYCKEL.jpg    AUTOSOCK.jpg
Fälgvax
Autosmart wheel protector hjälper dig att hålla dina fälgar rena och fräscha samt vattenavvisande. Ett måste för dig med chromefälgar! Pris: 95:- inkl moms.
  Fälgnyckel super

Nya generationens fälgnyckel kombinerar fälgkorsets smidighet med dragskaftets styrka! Vid demontering av hjulet, drag ut skaftet till ändläget för att dra loss hårt sittande bultar/muttrar. Skjut sedan in skaftet till mitten (skaftet lossas lätt med en spärrknapp) och använd fälgnyckeln som ett fälgkors för snabb demontering av bultar/muttrar.
Fälgnyckel Super har ett mjukt roterande handtag vilket ökar smidigheten ännu mer. Den dras isär helt när den inte används och förvaras i det medföljande mjuka fodralet.

Hylsor som medföljer är 17/19 mm och 21/23 mm och är tillverkade i högkvalitativt Chrome-Vanadium stål.

Pris: 295:- inkl moms.

 

 AutoSock

AutoSock är det enkla, effektiva och miljövänliga alternativet till snökedjor

AutoSock är en "strumpa" som träs över hjulet och ger maximal friktion på snö och is. Hemligheten är "High Performance Fiber"

Om du har funderat på traditionella snökedjor av stål, eller om du till och med har monterat sådana, tänk om! Monteringen är genial. Trä på AutoSock upptill på hjulet och dra ner så långt det går. Rulla sedan framåt eller bakåt så att hjulet snurrar ett halvt varv, och trä sedan på den sista biten. AutoSock monteras på knappt två minuter!
Prova gärna innan resan så klaras det även galant när det är kolsvart ute!

Ring för priser!